Simek i Stordal seiret i kampen om å levere fotballbaner til fotballkretsene i Møre og Romsdal.

Stordals-bedriften vant forrige uke anbudet fra Sunnmøre Fotballkrets og skal produsere 3-er baner som er et spesialtilpasset tilbud, i første rekke rettet mot seks og syv-åringer.

Det er i dag nærmere 100 slike baner i fylket. Disse har tidligere blitt importert fra utlandet, men gjennom målrettet og kreativ produktutvikling har Simek lykkes med å utvikle et miljøvennlig produkt som er konkurransedyktig på både pris og kvalitet.

Gode produkter

– Vi er veldig tilfreds med at en norsk produsent nå er i stand til å levere et svært konkurransedyktig produkt. Det gir en ekstra trygghet at de holder til i vår region i forhold til levering, service og etterleveringer, sier daglig leder i Sunnmøre Fotballkrets, Bjørn Oskar Haukeberg.

Møre og Romsdal i front

Et nært samarbeid mellom fotballkretsene i Møre og Romsdal og Sparebanken Møre har satt fylket i front i utviklingen av 3-er fotball i Norge. Ingen andre kretser har fått på plass så mange 3er baner som de to fotballkretsene her. Det er en fordel siden 3-er fotballen trolig blir standard for de yngste klassene i hele Norge fra neste år.
– 3-er er en inkluderende og utviklende form for barnefotball. Med færre spillere på hvert lag og en bane med vant som gjør at ballen er mer i spill, får spillerne kjørt seg skikkelig og blir mye mer involvert i løpet av en kamp, forteller Haukeberg.

Møbel og idrett Simek er spesialister på mekanisk skreddersøm og har blant annet en rekke av de sunnmørske møbelprodusentene på kundelista. Selskapet har de siste årene også satset tungt på idretten, og er en av få norske produsenter av fotballmål. I tillegg leverer Simek helårs K8 hoppbakker til store deler av landet i samarbeid med Norges Skiforbund-Hopp.

Resirkulerbare baner

– Det er stor stas å lande en slik kontrakt for en liten bedrift som Simek. Det gir oss bekreftelse på at vi er konkurransedyktig på pris, kvalitet og smarte løsninger i vår satsing på idrettsprodukter, sier daglig leder hos Simek, Asle Olsen.

Fotballbanene fra Simek er bygget i resirkulerbart materiale, og banene kan returneres til Simek for gjenvinning når de er utslitte.

For mer info: Asle Olsen tlf. 920 52 055